Opnames met je band

gitarist geluidsstudio liveroom

In de ZAP!Studio help ik jou om je muziek naar een hoger niveau te tillen. In de fijne creatieve omgeving kun je lekker aan de slag en stimuleren we je om jouw tracks zo tof en mooi mogelijk te laten klinken. Je kunt gebruik maken van vier akoestisch behandelde opnameruimtes, zodat je met je hele band tegelijk kunt inspelen. Zo krijg je dat unieke livegevoel in de opnames! En met de aanwezige professionele apparatuur en vakmanschap ben je verzekerd van topkwaliteit. Kom vrijblijvend naar de studio en ervaar het zelf! De koffie staat klaar.

Op je gemak.

We willen graag dat jij je op je gemak voelt bij ZAP!Studio. Daarom hanteren we een vaste prijs per nummer en kom je niet voor verrassingen te staan. Zo kun jij je focussen op het maken van de beste muziek!

Wat krijg ik voor 250 Euro?
  • Opbouwtijd
  • Opnames tot vier uur per nummer
  • Coaching en producing
  • Ruwe mix meteen na de opnamesessie
  • Meerdere afmixsessies totdat jullie blij zijn
  • Mastering

Het opnemen.

Bij ZAP!Studio is het belangrijk dat jij de sound krijgt die jij wilt. Gitaren nemen we het liefst op met een paar microfoons voor een vette versterker, omdat dit de meeste impact geeft.

Ik vind dat de zang het belangrijkste instrument is. Daarom geef ik die speciale aandacht. Ik neem de uiteindelijke zang op als de rest van de band op de bank zit. Zo krijg jij als vocalist alle rust en aandacht die je nodig hebt om de boodschap van je muziek over te brengen. Bij ZAP!Studio kun jij je zo focussen op het maken van de beste muziek.

Na afloop van de opnames krijg je direct een ruwe mix mee naar huis.

Mixing en mastering

Wil jij dat jouw muziek de aandacht krijgt die het verdient? Bij de sfeervolle ZAP! opnamestudio in Rotterdam wordt jouw muziek perfect gemixt en gemastered

Ik zorg ervoor dat jouw muziek klinkt zoals jij het voor ogen hebt. Je kunt jouw feedback eenvoudig per e-mail sturen of gezellig bij op de bank langskomen.

Wacht niet langer en maak impact met jouw muziek!

Wil jij ook impact maken met je muziek?
One good thing about music, when it hits you,
you feel no pain.

Hier zijn een paar recordings uit de ZAP!Studio